Vizitka podjetja

Smo skupina računalniških zanesenjakov, z velikim veseljem dela na različnih računalniških programih. Prav zaradi veselja do dela z računalnikom se je naše znanje na splošnem področju uporabe informacijske tehnologije razširilo do te mere, da lahko svoje usluge ponudimo vsakomur, ki jih potrebuje. Zaradi večletnega dela v papirni branži, izkušnjah na različnih tiskarskih strojih in dela na področju grafičnega oblikovanja, je spekter našega znanja dovolj, da zagotovimo kvalitetno, inovativno in konkurenčno ponudbo naših uslug.

Kaj Vam lahko ponudimo?

  • grafično oblikovanje: izdelavo logotipov, vizitk, koledarjev, CGP, oblikovanje etiket, letakov, brošur ...
  • gostinjstvo: oblikovanje na embalaže( pizza škatle, škatle za hitro hrano, pop-corn posodice, podložne namizne liste, podloge za napitke...
  • Tiskarske usluge: sodelujemo z več izvajalci izdelave tiskovin, ki so s svojo kvaliteto že upravičili naše zaupanje. To zaupanje delimo tudi z našimi strankami in jim svetujemo glede na posebnost posamezne tiskovine, vrsto uporabe in obsega naročila.
  • 3D vizualizacija: Zaradi visokega znanja uporabe 3D aplikacij  kot so 3D SMax in Cinema 4D svojim strankam po potrebi izdelamo računalniško sliko predmeta, objekta, prostora ali animacijo v tehniki Vray. Povpraševanje po takšnih projektih je vse bolj pogosto na področju mizarstva, gradbeništva, strojništva in tudi grafičnega oblikovanja tiskovin.
  • pomoč in podpora: Znanje, ki smo ga z neskončnim učenjem za računalnikom in večletnim praktičnim izvajanjem  črpali iz različnih učnih tehnik prenašamo tudi naprej.  Z našo pomočjo boste nadgradili znanje splošne uporabe računalnika ne glede na Operacijski sistem (windows, mac), strokovnih programov(Office, CorelDraw, Adobe, AutoCad, 3D SMax, Cinema 4D...)